Σε ποιούς απευθύνεται?

Το b2All απευθύνεται σε ηγέτες και στελέχη μικρών επιχειρήσεων. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άτομα με αποφασιστική αρμοδιότητα μέσα στην εταιρεία τους, π.χ. ο Διευθυντής της επιχείρησης ή ο Διευθυντής ενός τμήματος της επιχείρησης πού έχει την αρμοδιότητα να παίρνει αποφάσεις για το τμήμα που διοικεί. Το b2All απευθύνεται επίσης σε νέους επιχειρηματίες πού έχουν ξεκινήσει μια νέα εταιρεία ή είναι στα άμεσα σχέδια τους η ίδρυση της.

Επιχειρηματίες που θέλουν να ξεχωρίσουν από το πλήθος και δεν διστάζουν να δοκιμάσουν, να πειραματιστούν αλλά και να βρουν το δρόμο για την προσαρμογή της επιχείρησής τους στα νέα οικονομικά δεδομένα αλλά και την επιχειρηματική επιτυχία.

Το b2All δεν είναι για επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που ψάχνουν απλά για ένα forum για δημόσιες σχέσεις και προώθηση των προϊόντων τους, αν και πολλές φόρες το καλό κλίμα της ομάδας μετατρέπεται σε επιχειρηματικές συνεργασίες και αγοραπωλησία προϊόντων και υπηρεσιών. Παρόλα αυτά ο κύριος στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσω της συζήτησης των στρατηγικών και καθημερινών ζητημάτων τους.